×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 15. september 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00

Menighedsrådsvalg 2020

Tirsdag d. 15. september kl. 19, er der valgmøde angående valg til menighedsråd landet over. Alle, der er medlemmer af folkekirken og bosiddende i Svogerslev kan blive opstillet i Svogerslev.  På mødet vil man præsentere sig selv og afstemningen foregår.  Hvis der efterfølgende indleveres mere end den ene liste, der bliver opstillet på mødet, vil der skulle være en egentlig valghandling til i november.

Vi ser frem til og håber på at få nogle gode kandidater til arbejdet i Svogerslev menighedsråd og den fornemme opgave at arbejde for kirkens liv og vækst i Svogerslev. 

Opgaverne er spændende og varierede. Der er selvfølgelig en del administrativ opgaver med kirkens regnskaber og kontakt til provsti og stift.  Menighedsrådet er arbejdsgivere for kirkens personale og har ansvar for at kirkegården og kirkens bygninger vedligeholdes og er tidsvarende som arbejdsplads. Derudover er der alt indholdet, som i sognegården varetages af præsterne og et aktivtetsudvalg, hvor der både sidder folk fra menighedsrådet og andre frivillige. 

I kirken arrangerer organisten koncerter og præsterne har ansvar for gudstjenester.  Men det er meget velkomment at komme med ideer og aktivt gå ind i forskellige tiltag også i det, der foregår i kirkerummet.

 

Opstillingsmøde til menighedsrådet